Een belangrijk onderdeel van de tuin vormt de bestrating. De keuze in bestratingsmaterialen is enorm. Ook hangt veel af van het type huis. Een jaren-30 huis bijvoorbeeld komt nog beter tot zijn recht als wordt gekozen voor een tuinbestrating met hetzelfde karakter. Hierdoor ontstaat een sfeer die perfect past bij de omgeving.

Een ander voorbeeld: om rust in de tuin te houden is het belangrijk niet teveel verschillende materialen te gebruiken en deze goed op elkaar af te stemmen. Of: hoogteverschillen. Deze zijn prima op te vangen met bestratingsmateriaal, waardoor een geheel eigen sfeer ontstaat.

Hoveniersbedrijf Versloot adviseert u vakkundig.
Om alvast een beetje een idee te krijgen naar alle mogelijkheden die er zijn, kunt u een kijkje gaan nemen bij Tuinvisie in Utrecht. Ook bij de Tebi in Montfoort liggen tal van voorbeeld tuinen waarbij u een goede indruk krijgt van het bestratingsmateriaal.
Desgewenst brengen wij u een aantal monsters, zodat u op uw gemak kunt kijken en uw keuze kunt maken. Ook hierin is een vakkundig advies van groot belang.

Advies nodig?