Over ons. Hoveniersbedrijf Versloot De Bilt.

Hoveniersbedrijf Versloot is uw vakman voor de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen.

Zonder dat u zich daar bewust van bent, zou u ons werk vast wel eens gezien kunnen hebben. Met ons bedrijf zijn we nu 25 jaar werkzaam in de wijde omgeving van De Bilt en Bilthoven. Tot tevredenheid van onze klanten; onze naam staat voor vakmanschap en creativiteit.

Of het nu om een kleine tuin gaat of om een groot project, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een nauwe samenwerking opgebouwd met deskundige professionals op allerlei gebied die wij voor u kunnen inzetten.

Over ons.
Hoveniersbedrijf Versloot houdt de lijntjes graag kort. U heeft altijd direct contact met de medewerker die uw tuin ook daadwerkelijk aanlegt. Een goede communicatie is hiermee verzekerd.

Kindvriendelijk, een vijver of een waterpartij, onderhoudsarm, strak of juist heel informeel, een veranda of blokhut? Sierbestrating met sfeervolle oude klinkers of juist met moderne tegels? Uw tuin biedt meer mogelijkheden dan u denkt. Uw wensen en eisen voor uw tuin bespreken we zorgvuldig met u. Wij adviseren u graag en maken samen met u uit de vele mogelijkheden die er zijn de beste keuze.

Uiteraard houden wij rekening met uw budget. We maken altijd een zo scherp mogelijke offerte voor u. Bij ons is dat vanzelfsprekend.

Advies nodig?